Cicibani FK BSK osvetlali obraz Bujanovca na turniru u Kragujevcu

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 15. april 2024.- Najmalđi fudbaleri BSK osvetlali su obraz na državnom takmičenju u Mini Maxi ligi, održanom proteklog vikenda u Kragujevcu, na ponos svojih roditelja i trenera. Cicibani iz Bujanovca jedini su, u konkurenciji 35 najboljih ekipa na nivou cele Srbije, dobili pehar za ferplej i pokazali da su lepo vaspitanje i viteštvo važniji od rezultata.

Ovo je do sada najveći uspeh cicibana. Naša ekipa je jedina koja je dobila pehar za fer plej igru, a pretpostavljam da je jedan od razloga što smo bili jedina ekipa koja je imala tri mlađa igrača, odnosno tri dečaka 2016. godište, dok su ostali 2015. – kaže za Bujanovačke trener Miloš Dimitrijević Baksi

Cicibani FK BSK za završnom državnom turniru Mini-Maxi lige

I pre same završnice oni su, po rečima trenera, svoj cilj za ovu debitansku sezonu ostvarili samim plasmanom među 35 najboljih ekipa u Srbiji, u selekciji 2015.

Takmičenje su završili u grupnoj fazi takmičenja, a pobednik turnira na kraju bila je ekipa Crvene Zvezde iz Beograda.

-Ovo je ogromno iskustvo za sve nas, a i dokaz da je još mnogo rada, posvećenosti i odricanja potrebno do nivoa ekipa iz najvećih gradova Srbije. Svaka čast organizorima na vrhunskoj organizaciji i nadamo se plasmanu i sledeće godine sa još većim brojem selekcija – dodaje Dimitrijević.

Bujanovačke čestitaju mladim fudbalskim nadama Bujanovca i žele im puno uspeha u daljem takmičenju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *