Čitaoci upozoravaju: Ulični slivnici obrasli u travu (Video Bujanovac na vodi)

Bujanovac, 16. april 2024. -Umesto da sa prvim danima proleća i visokim temperaturama ozelene gradski trg i park, u Bujanovcu ozelenjavaju slivnici na ulicama i gube svoju osnovnu funkciju, pa je sva prilika da ćemo umesto po suvim ulicama, u slučaju padavina, gaziti po rekama i jezerima. Takav jedan obrastao slivnik nalazi se u samom centru Bujanovca kod SŠ „Sveti Sava“.

Našem portalu, preko aplikacije „Javi Bujanovačkim“ javio se čitalac i poslao fotografiju slivnika, koji liči na sve samo ne na slivnik.

„Slivnici koji godinama nisu čišćeni i koji su ozeleneli kako se vreme prolepšalo. Zbog ovoga se stvara jezero kad god pada kiša“, glasi poruka našeg čitaoca.

Bujanovac na vodi posle asfaltiranja glavne ulice

Podsetimo da hronične „crne tačke“ u Bujanovcu, gde se i posle najmanje padavina naprave jezera, između ostalih centar kod bivše benzinske pumpe, deo kod Muzičke škole, Ekonomski fakultet, da ne nabrajamo ostale manje gradske ulice.

Ovo nije prvi put da građani Bujanovca pokušavaju da preko našeg portala apeluju na nadležnu komunalnu službu. Nebrojano puta pisali smo o izlivanju kanalizacije u raznim delovima grada, o ulicama punim vode zbog prepunog šahta ili neprohodnog slivnika, kao i o otvorenim šahtama bez ijednog znaka upozorenja.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *