Čuveni Vladica ponovo u akciji: Zmija u radničkom ormariću (video)

Bujanovac, 18. april 2024. U fabrici „Teklas“ u Vranju juče je izvučena zmija iz radničkog garderobera duga jedan metar. Reč je o mladom stepskom smuku koga je, na poziv iz ove firme, izvukao najpoznatiji hvatač zmija Vladica Stanković iz Vladičinog Hana.

Na zaprepašćenje radnika ove firme Stanković je izvukao zmiju od jednog metra.

Na snimku koji je Vladica objavio na svom Instagram profilu mogu se čuti i radnice koje su par puta i vrisnule kada su videle zmiju.

„Daj da je vidimo, leleee“, rekla je jedna žena.

Zmiju je dan ranije primetio jedan od radnika kada je ušao u garderobu da se presvuče. On je, kako se navodi, istog momenta obavestio svoje nadležne koji su potom pozvali Vladicu Stankovića da ih oslobodi ove napasti, javlja Jugmedia.

Intervencija je za njega bila veoma laka jer je zalutalu zmiju odmah pronašao u ormaru za odlaganje garderobe. Pošto je detaljno pregledao celokupnu prostoriju, on je obavestio prisutne da je reč o neotrovnoj zmiji koja je tu samo potražila mesto da se malo utopliti.

„U radničkom garderoberu je veoma toplo i zato je zmija izabrala da se baš tu skloni. One se tako ponašaju kada dođe do ovakvog pada temperature“, istakao je Stanković.

Kako je izgledala njegova intervencija možete videti OVDE.

Dete u Ljiljancu pronašlo zmiju u krevetu, odmah je dojurio čuveni Vladica iz Hana (video)
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *