Najmlađi Bujanovčani prave humanitarni bazar, otvaranje u utorak u Vrtiću

Piše: I. Jovanović

Biljana Trajković

Bujanovac, 22. april 2023. – Tradicionalni humanitarni Uskršnji bazar u bujanovačkom vrtiću „Naša radost“ počinje u utorak (23. april) i trajaće do petka (26. april). Prikupljena sedstava biće usmerena onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija.

U pripremanju humanitarnog uskršnjeg bazara učestvali su vaspitači i deca koja će izložiti svoje ručne radove, uskršnje dekoracije, sa ciljem da ih prodaju po simboličnoj ceni i na taj način prikupe novac za one kojima je pomoć najpotrebnija – kaže za Bujanovačke Biljana Trajković, glavna vaspitačica u vrtiću

Uskršnji vašar će trajati od utorka do petka (23.- 26. april), a radovi će biti izloženi u holu vrtića, u periodu od 7 do 8:15 časova i od 13:15 do 16 časova, odnosno u periodu kada roditelji dovode i odvode svoju decu iz vrtića.

Bujanovčani, dođite u vrtić i pomognite deci

-Deca svake godine sa puno ljubavi pripremaju ovaj vašar i zato pozivamo sve roditelje, kao i ostale sugrađane, da se odazovu našoj maloj humanitarnoj akciji i da kupovinom uskršnjih ručnih radova pomognu onoliko koliko su u mogućnosti – dodaje Biljana Trajković.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *