Dođite u Vrtić, obradujte i sebe i druge

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 23. april 2024. – Tradicionalni humanitarni uskršnji bazar u bujanovačkom vrtiću „Naša radost“, sa ciljem da se prikupi novac za one kojima je trenutno najpotrebniji, počeo je u utorak i trajaće do petka (26. april).

Deca iz starije grupe i predškolci, zajedno sa svojim vaspitačima, pravili su uskršnje dekoracije koje će prodavati po simboličnim cenama. Ukrašena jaja, korpice, zeke, cvetiće i još mnogo toga možete kupiti po ceni od 50 do 500 dinara.

Deca se uvek raduju kad pripremamo bazar, svako od njih ima svoje ideje kako da nešto oboji ili ukrasi i zajedno sa nama pripremaju uskršnju dekoraciju. Ove godine nam je bilo potrebno dve nedelje da sve pripremimo – kaže za naš portal jedna od vaspitačica

Uskršnji vašar će trajati od utorka do petka (23.- 26. april), a radovi će biti izloženi u holu vrtića, u periodu od 7 do 8:15 časova i od 13:15 do 16 časova, odnosno u periodu kada roditelji dovode i odvode svoju decu iz vrtića.

-Pozivamo sve roditelje, decu i ostale sugrađane da svrate u naš vrtić, da se priključe našoj humanitarnoj misiji i da onoliko koliko su u mogućnosti pomognu da sakupimo novac i usmerimo ga tamo gde je najpotrebniji – dodaje vaspitačica.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *