Pobede pionira i petlića, cicibani BSK ispali na penale u Sokobanji

Bujanovac, 29. april 2024. Selekcije 2013/14 i 2015/16 Fudbalskog kluba BSK iz Bujanovca ostvarile su polovičan rezultat na jednom od najmasovnijih turnira u regionu, održanom u nedelju u Sokobanji. Starija selekcija se pokazala u boljem izdanju i, pobedivši ekipe Kmf Pirot i Atletiko Niš, u osmini finala susrela se sa ekipom Šampioni iz Leskovca. Mlađi igrači nisu ispunili očekivanja i takmičenje završili u grupnoj fazi porazima od ekipa Free Kick i FF 2 iz Niša i ekipe Majdanpeka.

-Cicibani, odnosno starija selekcija pokazala se u dosta boljem izdanju i nakon dve pobede u grupi (Kmf Pirot i Atletiko Niš) i poraza od Nacionala iz Niša u 1/8 finala susrela se sa ekipom Šampioni iz Leskovca. Nerešen rezultat u utakmici gde smo imali potpunu dominaciju na terenu odveo nas je u penal lutriju gde se ekipa iz Leskovca bolje snašla i prošla u 1/4 finale – kaže trener BSK-a Miloš Dimitrijević Baksi.

Selekcija cicibana disciplinom, radom i zalaganjem na treninzima ide u odličnom pravcu i, po rečima Dimitrijevića, nema sumnje da će imati šta da pokažu u budućnosti.

-Mlađi saigrači iz selekcije 2015/16 nisu ispunili očekivanja i takmičenje završili u grupnoj fazi porazima od ekipa Free Kick i FF 2 iz Niša i ekipe Majdanpeka – kaže Dimitrijević. Dodao je da je organizacija turnira bila vrhunska.

Dan ranije, u subotu, na domaćem terenu selekcije pionira i petlića su u 15. kolu RIS lige ugostili ekipe Puste Reke i Vučja.

-Pioniri su u najboljoj partiji ove sezone protiv drugoplasirane ali verovatno najkvitetnije ekipe u prvenstvu (Pusta Reka) posle rezultata (0:2) priredili nestvaran preokret i odneli sva tri boda (3:2) – kaže Dimitrijević.

Petlići su pobedom protiv ekipe Vučja (5:1) ponovo preuzeli lidersku poziciju na tabeli.

-Slab početak i vodeći gol gostiju u uvodnim minutima utakmice nisu poremetili naše dečake. Najbolji igrač i strelac lige bio je Mihajlo Aleksić (2011) koji se čak 4 puta upisao u listu strelaca i još jednom dokazao da je pravi lider ove talentovane selekcije – dodaje Dimitrijević.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *