Uzmi račun i pobedi: Za 10 stanova poslato više od 40 miliona kodova

Bujanovac, 4. maj 2024. Za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ koju sprovodi Vlada Srbije do petka je stiglo više od 33 miliona računa.

Nagradna igra počela je 8. aprila, a sa 376.897 naloga poslato je 33.226.163 računa, odnosno 40.119.115 jedinstvenih kodova za učešće u nagradnoj igri, navodi se na sajtu uzmiracun.rs.

Nagradni fond iznosi 1,9 miliona evra u okviru čega će biti podeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Prvo izvlačenje zakazano je za 11. maj, a poslednje za 8. jun, do kada traje nagradna igra.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti. Nakon klika na dugme „Registracija“, učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga – primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *