Mini basket festival narednog vikenda u Bujanovcu, pogledajte kompletnu satnicu

Bujanovac, 7. maj 2024. Međunarodni mini basket festival „Sačuvajmo decu“, 12. po redu, biće održan u Bujanovcu 12. maja u organizaciji Omladinskog košarkaškog kluba Play 017 Bujanovac. Po prvi put festival će biti humanitarnog karaktera, a zainteresovane ekipe se mogu prijavljivati od danas.

-Ovaj festival biće posvećen našem nekadašnjem igraču koji je na lečenju u inostranstvu, a kojem su neophodna sredstva. Molimo sve ekipe koje će učestvovati na festivalu da, u skladu sa svojim mogućnostima, doniraju sredstva u kutiju koja će biti postavljena u holu hale – rekao je ranije za naš portal trener i osnivač OKK Play 017 Nenad Stajić.

Bujanovačke medijski sponzor Mini basket festivala “Sačuvajmo decu”

Detaljan program festivala pogledajte u nastavku teksta.

Prvi dan festivala, 10. maj:

11-12 časova na trgu Karadjordja Petrovića u Bujanovcu održaće se promocija 12. Medjunarodnog mini basket festivala. Na festivalu će učestvovati najmladji članovi OKK PLAY 017 kao i deca iz predškolske ustanove „Naša Radost“ iz Bujanovca. Predsednik Mini basket saveza Srbije Rade Georgievski održaće pokazni trening.

13-18 časova – turnir za pionire po projektu koji realizuje OKK Play 017, uz podršku Ambasade Amerike u Srbiji pod sloganom „Košarka kao deo zajedništva“. Na turniru će učestvovati ekipe iz Bujanovca, Vranja, Vlasotinca i Kuršumlije.

Drugi dan festivala, 11. maj:

13-17 časova – Turnir za pionirke po projektu koji realizuje OKK Play 017 uz podršku Ambasade Amerike u Srbiji pod sloganom „Košarka kao deo zajedništva“. Na turniru će učestvovati ekipe iz Bujanovca, Vranja, Vladičinog Hana i Kuršumlije.

18:30 časova – Humanitarna utakmica izmedju seniorskih ekipa PLAY 017 i VARDARA iz Skoplja. Na utakmici će za ekipu PLAY 017 nastupati proslavljeni srpski reprezentativac Igor Rakočević sa svojim sinom Ivanom, dok će za ekipu Vardara nastupati Pero Antić, nekadašnji NBA igrač, a sada predsednik Košarkaške federacije Severne MAkedonije sa svojim sinom Lukom. Ulaz u halu biće dobrovoljni prilog koji će biti uplaćen za lečenje našeg nekadašnjeg člana koji se nalazi na lečenju u inistranstvu.

Treći dan festivala, 12. maj:

7.30 – 8 časova – Dolazak ekipa u Sportskom centru “Mladost“ u Bujanovcu.

08.20 – 12.50 časova – Početak odigravanja utakmica po rasporedu.

12.50 – 13 časova – Priprema za otvaranje festivala

13 – 13.30 časova – ZVANIČNO OTVARANJE FESTIVALA: obraćanje zvanica (predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi, Rade Geogrievski – predsednik Mini basket urduženja Srbije, Igor Rakočević  proslavljeni srpski košarkaš, Nenad Mitović direktor Koordinacionog tela, Predstavnici OSCE u Bujanovcu, Predsednik RKSJS Vule Vuković ) i drugi;, dodela medalja, zahvalnica, pehara.

13.40 časova – Nastavak odigravanja utakmica po rasporedu.

Humanitarni karakter Mini basket festivala za pomoć bivšem igraču OKK Play 017 Bujanovac




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *