Legende FK Partizan i nekoliko sadašnjih igrača gosti Rakovca

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 15. maj 2024. – Članovi uprave FK Partizan iz Beograda, Rade Zalad, Aca Trifunović, Zoran Rajić i Dragan Trailović, kao i dvojica aktuelnih fudbalera Partizana, dolaze u četvrtak (23. maj) u Bujanovac, gde će ih dočekati članovi Mesne zajednice Rakovac i FK BSK.

Dejan Ljubisavljević i Dalibor Milić, članovi saveta MZ Rakovac, kažu da je do saradnje sa upravom FK Partizan došlo uz posredništvo sportskog prijatelja iz Max Bet-a Vojkana Mitrovića.

-Veliki broj dece u Rakovcu neizmerno voli Partizan, tako da je to još jedan razlog za dolazak članova uprave Fk Partizan. Domaćin događaja biće FK BSK na svom terenu, i mislimo da će ovo biti početak jedne dobre i uspešne saradnje izmedju dva kluba – kažu Milić i Ljubisavljević. 

Posle posete Bsk-u, gosti iz Beograda posetiće kafić Perla, gde će ih dočekati domaćini Zoran Stošić i Dragan Milić sa velikim brojem navijača Partizana iz Bujanovca.

-Još jedan pokazatelj koliko se voli Partizan u Rakovcu i Bujanovcu je i memorijalni turnir „Bimba Rakovac“ koji se tradicionalno više od 20 godina organizuje u našem selu u čast Saše Bimbe koji je i sam bio veliki navijač Partizana. Ove godine će, u ustaljenom terminu od 1. do 15. jula, turnir organizovati novoformirano udruženje za očuvanje sportske tradicije „Ognjište zove“ iz Rakovca – dodaju Milić i Ljubisavljević.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *