Evo šta kažu Tašković i dr Stojanović o predlogu Saše Arsića

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 17. maj 2024. Goran Šilja Tašković iz GG „Spska lista“ smatra da je predlog  Saše Arsića, lidera opozicione koalicije „Promene sad – za naše selo, za naš grad“ o sporazumu o postizbornoj koaliciji samo marketing, dok dr Dejan Stojanović Meče kaže da za Arsićev poziv čuje prvi put od nas, te da u njegovoj grupi građana uopšte ne razmišljaju o postizbornim koalicijama.

-Sve je to marketing, da je on hteo koaliciju to bismo uradili na početku, jer smo mi zbog toga i ušli u politiku, a Arsić je odustao na samom početku. Da je stvarno postojala ta namera trebalo je pre svega ovoga da se to uradi, a ovako smo samo napravili podele među ljudima što svakako nije dobro za ovu sredinu – kaže Tašković za naš portal. 

Dodao je da bi njegov predlog bio da se organizuje okrugli sto otvoreni za javnost, na kome bi svi izneli i suočili svoja mišljenja.

Dr Dejan Stojanović Meče, nosilac liste pod sloganom „Biraj budućnost“ kaže da je od nas prvi put čuo za Arsićev poziv, te da još uvek nema jasan stav.

-Mi smo uveliko u predizbornoj kampanji i nismo uopšte razmišljali o bilo kakvoj koaliciji posle izbora. Šta će i kako da bude videćemo, o tom potom – bio je kratak dr Stojanović.

Podsetimo, Arsić je ranije danas, preko našeg portala, uputio poziv dvema grupama građana, koje smatra opozicionim, a koje na predstojeće lokalne izbore u Bujanovcu izlaze samostalno.

Saša Arsić poziva dve srpske grupacije u postizbornu koaliciju

-Naš cilj je da se srpska opozicija ujedini, kako bi mogla da bude deo izvršne vlasti u Bujanovcu i pomogne građanima u ostvarivanju programa i obećanja koja dajemo pre izbora. Pokušaćemo da u postizbornoj koaliciji ujedinemo sve srpske opozicione grupacije, koje nastupaju protiv koalicije oko SNS  – rekao je ranije danas za Bujanovačke nosilac liste „Promene sad – za naše selo, za naš grad“ Saša Arsić.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *