Saša Arsić poziva dve srpske grupacije u postizbornu koaliciju

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 17. maj 2024. Opoziciona koalicija „Promene sad – za naše selo, za naš grad“, koju predvodi Saša Arsić, uputila je poziv Grupi građana dr Dejan Stojanović Meče i grupaciji koju vode Nenad Tasić Tasa i Goran Tašković Šilja da potpišu sporazum o postizbornoj koaliciji.

Arsić je poziv uputio javno preko našeg portala dvema grupama građana, koje smatra opozicionim, a koje na predstojeće lokalne izbore u Bujanovcu izlaze samostalno.

-Naš cilj je da se srpska opozicija ujedini, kako bi mogla da bude deo izvršne vlasti u Bujanovcu i pomogne građanima u ostvarivanju programa i obećanja koja dajemo pre izbora. Pokušaćemo da u postizbornoj koaliciji ujedinemo sve srpske opozicione grupacije, koje nastupaju protiv koalicije oko SNS  – kaže za Bujanovačke nosilac liste „Promene sad – za naše selo, za naš grad“ Saša Arsić.

Podsetimo, ovakvu vrstu sporazuma, odnosno dogovor o koaliciji nakon lokalnih izbora u Bujanovcu, već su potpisale najveće albanske stranke u opštini Bujanovac – Demokratska partija (DP) Nagipa Arifija, Partija za demokratsko delovanje (PDD) Šaipa Kamberija i Pokret za demokratski progres (PDP) Šćiprima Muslijua, o čemu su Bujanovačke pisale.

Arifi, Kamberi i Musliju se dogovorili da nastave da vladaju posle izbora 2. juna

 

 




One thought on “Saša Arsić poziva dve srpske grupacije u postizbornu koaliciju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *