Dr Stojanović: Ne podržavamo Rezoluciju o Srebrenici za šta nas optužuju naprednjaci

Piše: N. Stevanović

Objava Isidora Stefanovića

Bujanovac, 20. maj 2024. -Grupa građana dr Dejana Stojanovića i on lično protiv su usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici, naglasio je dr Stojanović u pisanoj izjavi za Bujanovačke, ističući da GG koju predvodi ne želi da bude deo sukoba šefa bujanovačkih naprednjaka Nenada Mitrovića i izvesnog Isidora Stefanovića iz Vranja.

Evo kako je uopšte došlo do toga da se jedna grupa građana koja učestvuje na lokalnim izborima u Bujanovcu izjašnjava o temi kao što je rezolucija o genocidu.

Stojanovićevoj grupi građana javnu podršku pred izbore pružio je Isidor Stefanović iz Vranja, koji je, kako kaže, koordinator Pokreta “Ćale, ovo je za tebe”. Stefanović je ranije u objavi na Fejsbuku naveo da je za usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Šef naprednjaka u Bujanovcu Nenad Mitrović tu Stefanovićevu objavu citira na predizbornim skupovima koalicije oko SNS, dovodeći je u vezu sa Grupom građana dr Stojanovića.

Stojanović je za Bujanovačke danas naglasio da njegova grupa građana neće da bude deo konflikta Mitrović – Stefanović.

“Sa koordinatorom pokreta Ćale, ovo je za tebe Isidorom Stefanovicem, kao sto je sam izjavio i potvrdio na svom FB nalogu, nikada nismo bili u kontaktu niti se poznajemo. Dotični nas je javno podržao i zahvalni smo mu na tome. Između ostalog, kako stoji na istom FB nalogu, gospodin je podržao i Grupu građana dr Dragana Milića iz Niša”, naveo je dr Stojanović

Naglasio je da je stav GG i njega kao nosioca liste da su protiv usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

 




One thought on “Dr Stojanović: Ne podržavamo Rezoluciju o Srebrenici za šta nas optužuju naprednjaci

  1. Deda Dimko iz Grmadu

    Daj bre ljudi nezanosi te se koji Isidor, nepismen čovek koji ima ozbiljan zdravstveni problem u glavi jedan lažov i prevarant kakav se ne radja, šta reći kad je pre nekoliko godina na fb objavio da mu je majka preminula živu ženu sahranjuje (konj). Nego vi političari iz Bujanovaca, koje god bile stranke potrudite se da što više glasova dobijete i udjete u izvršnu vlast, nemoj se medjusobno prepucavate dobro znamo koliko pojedinačno vredite. Živela Srbija 🇷🇸

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *