Takmičenje ribolovaca 1. juna

Bujanovac, 20. maj 2024. Udruženje „Ribolovci Juga“ iz Vranja organizovaće 1. juna takmičenje za ribolovce do 18 godina, u tehnici plovak. Svi zainteresovani bujanovački mladi ribolovci mogu se prijaviti do 25. maja u radnji „Kema“ u Bujanovcu.

„Uzbudljiva vest za sve mlade ribolovce! 1. juna biće organizovan drugi kup Ribolovci Juga u tehnici plovak, za decu do 18 godina. Ovo takmičenje, koje promoviše ljubav prema ribolovu među mladima, omogućava zabavu i takmičenje u prijateljskom okruženju“, poručuju iz udruženja.

Svi zainteresovani mladi ribolovci mogu se prijaviti do 25. maja. Za prijavu je potrebno priložiti ime i prezime takmičara, matični broj, ime roditelja i kontakt telefon. Na takmičenju je potrebno prisustvo roditelja ili lica koje je roditelj ovlastio da bude na mestu pratitelja.

Prijave se mogu izvršiti na nekoliko lokacija u regionu, a to su Ribolovačka Priča I Best Fisher u Vranju, Zahantije O-Ruk u Vladičinom Hanu, O-Ruk Select u Surdulici i Kema u Bujanovcu.

„Molimo sve zainteresovane da se prijave na vreme kako bi bilo moguće obezbediti nagrade, hranu i piće za sve učesnike. Očekuje se veliko interesovanje, stoga pozivamo sve mlade ribolovce da se prijave i učestvuju u ovoj sjajnoj manifestaciji“, dodaju organizatori.

Za više informacija o prijavama i takmičenju možete kontaktirati organizatore na mail ribolovcijuga@gmail.com ili posetiti neko od mesta za registraciju.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *