Grupa građana Dr Stojanovića organizuje završnu konvenciju u sredu u Domu kulture

Bujanovac, 28. maj 2024. – Dr Dejan Stojanović Meče, lider grupe građana koja nosi njegovo ime, zajedno sa saradnicima i uz parolu BIRAJ BUDUĆNOST, organizuje završnu konvenciju pred lokalne izbore u Bujanovcu 2. juna. Skup se održava u velikoj sali Doma kulture u sredu (29. maj) sa početkom u 19 sati.

Pozivamo naše Bujanovčane da dođu i čuju šta je to što im nudimo i zbog čega na izborima treba da glasaju za nas“, poručuju pred miting iz Grupe građana „Dr Dejan Stojanović Meče

„U nedelju na izborima zaokružite broj 8!“-dodaju uoči sutrašnjeg skupa.

Stojanović je za kratko vreme, kako navode iz ove grupacije, oko sebe okupio ekipu časnih i poštenih ljudi, koji žele da svojim ulaskom u parlament promene nabolje život Bujanovčana. Ponosni su na to što su uspeli da u kampanji obiđu okolna bujanovačka naselja, da porazgovaraju i da se rukuju sa ljudima, a u sredu očekuju da građani ispune veliku salu Doma kulture.

„Na završnoj konvenciji detaljno ćemo građanima predstaviti svoj plan i program za koji garantujemo i iza koga stojimo svojim ugledom, čašću i poštenjem“, kažu iz ove grupacije.

Dodaju da su tokom izborne kampanje često bili na meti nekih političkih grupacija koje okupljaju Srbe, što je po njima samo dokaz velike popularnosti koju uživaju među građanima.

Dr Stojanović predao potpise, u nazivu liste i nadimak po kome je poznat

 

 




2 thoughts on “Grupa građana Dr Stojanovića organizuje završnu konvenciju u sredu u Domu kulture

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *