RK BSK Heba: Uspešna sezona, sledeće da budemo još bolji

Bujanovac, 30. maj 2024. Rukometni klub BSK Heba iz Bujanovca sezonu u Prvoj ligi Istok završio je u vrhu tabele, odnosno na trećem mestu, što je uspeh dostojan reputacije kluba. Na kraju uspešne sezone predsednik kluba Zoran Milošević zahvalio se svima koji su doprineli ovakvom rezultatu i poručio: Idemo dalje, nema odustajanja.

-Hvala sponzoru firmi Heba koja je sve iz ugovora ispunila. Dobili smo od njih dve garniture dresova, vodu za treninge, utakmice i gostovanja. Nadamo se da će saradnja sa našim spozorom nastaviti i produbiti. Hvala i svima ostalima koji su nam pomogali u toku takmičenja i doprineli da završimo sezonu – kaže Milošević.

Zoran Milošević

Zahvalnost, kako je rekao, duguje članovima uprave, trenerima, a posebno igračima koji su tokom duge sezone od maja do septembra davali sve od sebe i pružili maksimum na terenu i to bez novčane naknade.

Bujanovačke su više puta pisale da je klub u teškoj finansijskoj situaciji, što ovosezonski rezultat čini vrednim poštovanja.

BSK Heba sledeće godine slavi pola veka postojanja i Milošević kaže da se nada da bi jubilej mogao da označi prekretnicu za klub koji je nekada igrao Superligu i povratak na stare staze slave.

-Klub sa ovakvom istorijom zaslužuje više. Mi nećemo odustati od našeg kluba, obratićemo se i savezu i ministarstvima, svim insitucijama, da pokušamo da nađemo izlaz iz krize. Nadamo se da će nam se u godini jubileja priključiti novi partneri iz privrede. Da bujanovački rukomet nastavi dalje, sa još ozbiljnijim rezultatima. Da sledeće sezone ponovimo uspeh, a možda i odemo korak dalje i ozbiljno konkurišemo za viši rang – naglasio je Milošević.

On se zahvalio i našem portalu što smo pratili klub tokom sezone i doprineli promociji bujanovačkog rukometa.

BSK Heba je ove sezone trijumfovao na 16 mečeva, dva puta odigrao nerešeno, uz šest poraza.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *