Malom Slavoljubu je potrebna pomoć

Bujanovac, 1. jun 2024. Šestogodišnjem Slavoljubu Markoviću iz Zagužanja kod Surdulice, potrebna je pomoć za lečenje od epilepsije i niza povezanih bolesti koje ima.

Slavoljub je rođen 2018. godine i nažalost njegov život je od samog početka izložen teškim izazovima. Porodica se suočava s ogromnim teškoćama. Slavoljub je rođen u terminu, ali je ostao bez kiseonika tokom porođaja, što je izazvalo ozbiljne komplikacije i oštećenje mozga.

Prvi napad epilepsije Slavoljub je doživeo u oktobru 2023. godine, trajao je 2-3 minuta. Od tada, napadi su postali sve češći i intenzivniji, ozbiljno ugrožavajući njegovo zdravlje.

Slavoljub nije u mogućnosti da razvije govor, ne može stabilno da sedi, hoda niti da stoji bez podrške. Roditelji s tugom gledaju kako se njihov sin bori s svakodnevnim aktivnostima, a ne mogu mu pružiti adekvatnu negu i podršku bez pomoći stručnjaka.

Porodici je neophodna finansijska podrška za lečenje u inostranstvu, za rehabilitaciju, terapije logopedima i defektolozima, kao i za nabavku medicinskih pomagala i suplemenata. Takođe, troškovi smeštaja tokom lečenja dodatno opterećuju njihovu situaciju.

Iz Fondacije Verittas apeluju na sve ljude dobre volje da pomognu Slavoljubu Markoviću da prevaziđe ove izazove i osigura kvalitetniji život.

Možete pomoći putem dinarskog i deviznog računa, kao i putem internet platformi E-doniraj i PayPal ili posetite web sajt verittas.org.

Vaša podrška će biti od neprocenjivog značaja za Slavoljuba i njegovu porodicu u njihovoj borbi za bolje sutra. Hajde da zajedno pružimo Slavoljubu šansu za prve reči i korake!

Dinarski račun

 

170-30057681000-14

 

Devizni račun

 

(IBAN)RS35170003005768100305

 

SWIFT:BACXRSBG

 

PayPal:sgvdinj@gmail.com

 

Primalac:HO Verittas

 

Svrha uplate: pomoć Slavoljubu Markoviću




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *