Defile „Brankovaca“ maturanata (FOTO & VIDEO)

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 5. jun 2024. Maturanti Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu prodefilovali su u utorak gradskim trgom, a onda proslavu maturske večeri nastavili u jednom bujanovačkom restoranu.

„Snažno prijateljstvo ne zahteva svakodnevni razgovor ili druženje. Sve dok veza živi u srcu, pravi prijatelji se nikad ne rastaju“, bila je jedna od poruka upućenim maturantima.

U raskošnim haljinama i odelima, sa buketima cveća i ruku pod ruku sa svojim nastavnicima prošetali su poslednji put u ovom sastavu, pleneći svojom mladošću i lepotom.

„Najbolji prijatelji dele smeh, uspomene i šale. Oni će uvek biti iskreni i stajati na vašoj strani bez obzira na sve. Oni ti brišu suze, podižu te kad padneš i zauvek su deo tvog srca“, glasila je poruka jednog odeljenja.

„Postoji nešto čega se uvek moramo sećati. Hrabriji smo nego što verujemo, jači nego što izgledamo i pametniji nego što mislimo, ali najvažnije je, čak i ako smo razdvojeni, uvek ćemo biti jedni uz druge“, poručeno je maturantima koji su hrabro i ponosno koračali crvenim tepihom na gradskom trgu.

U nastavku teksta pogledajte fotografije i video materijal.





Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *