FK BSK zove mališane: Upisujemo nove članove

Bujanovac, 9. jun 2024. (foto BSK FB) – Fudbalski klub BSK Bujanovac vrši upis mališana rođenih 2017. i 2018. godine i poziva sve koji žele da treniraju fudbal.

Prvi trening zakazan je za subotu (15. jun) od 18 časova.

-Deca su u obavezi da na prvi trening donesu važeći lekarski pregled (ne stariji od 4 meseca). O radu sa decom vodiće brigu trojica trenera (Miloš Dimitrijević Baksi, Nikola Stanković i Dušan Stojanović) – navode u bujanovačkom klubu.

Petlići BSK ove sezone su osvojili prvo mesto u RIS 2 ligi, a sa uspehom se takmiče i ostale selekcije.

Petlići BSK najbolji u ligi (foto)

Najveći uspeh ostvarili su prvotimci, koji su posle decenije tavorenja ove sezone izborili plasman u Zonu Jug.

BSK se vratio u Zonu Jug: Prvaci Pčinjske lige (foto&video)

“Budi i ti deo naše velike porodice”, poručuju iz BSK.




3 thoughts on “FK BSK zove mališane: Upisujemo nove članove

  1. Ratko

    BSK sada treba pomoć jer ovo više nije igra ovo je „Više od igre“ nadam se da će Državno rukovodstvo sagledati i pomoći našem klubu. Ovde treba ostatati jer ovo je Srbija.

    Reply
  2. Ratko

    BSK sada treba pomoć jer ovo više nije igra ovo je „Više od igre“ nadam se da će Državno rukovodstvo sagledati i pomoći našem klubu. Ovde treba ostatati jer ovo je Srbija.

    Reply
  3. aleksandar voli BSK

    Bravo tako i treba da sad BSK gazi u Srpsku ligu da kordinacionom telo da doprinos da se uredi stadion nije to puno za državu da izdvoji sredstva, jednu tribinu postaviti sedišta pokriti urediti ogradu, svlačionice ako mogu u dubini Srbije, neki seoski klubovi da imaju uredjene stadione zaslužuje valjda Jug Srbije da Dinamo bude superligaš, BSK prva liga sa Radnikom, dok Pčinja i Morava drže Nišku zonu. Pomozi nam Predsedniče da BSK iz Bujanovca digne varošicu na noge živeo Vučić jer od Mitrovića zvanog „Tužni“ nema ni mojega. Živela Srbija živeo Bujanovac živela Vlada R. Srbije🇷🇸❤️🇷🇸

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *