OKK Play 017 na turniru u Beogradu, dečaci i devojčice uživali u čarima prestonice

Bujanovac, Beograd, 10. jun 2024. – Mini basketaši i basketašice iz Omladinskog košarkaškog kluba Play 017  učestvovali su na 22. Međunarodnom mini basket festivalu “Rajko Žižić”, koji se održava od 7. do 9. juna u Beogradu.

Naša delegacija brojala je 60 najmlađih devojčica i dečaka – kaže osnivač i trener OKK Play 017 Nenad Stajić.

Kako dodaje, 4 selekcije, po dve muške i ženske je odigralo svoje utakmice bez takmičarskog značaja, a svi su na kraju nagrađeni medaljama i peharima.

Bujanovčanin Almir ponovo u reprezentaciji Srbije

„Nakon festivala posetili amo Kalemegdan i Dino park koji se nalazi unutar tvrđave. Neizbežan je bio i MC Donald’s, a posetio nas je i prijatelj kluba, proslavljeni Igor Rakočević sa ćerkom Vesnom“, kaže Stajić.
One thought on “OKK Play 017 na turniru u Beogradu, dečaci i devojčice uživali u čarima prestonice

  1. momir

    Puno mi Srce ja sam iz Bujanovca ali živim u Novom Sadu od 1988 godine, nikad nebi otišao ali služba je zahtevala inače sam podoficir zastavnik 1 klase u penziji. Pratim portal Bujanovačke duša me vuče u rodni kraj. Neka nižu pobede deca naša i puno zdravlja našim budućim reprezentatvcima u svim sportovima, posebno me je obradovao ulazak BSK u veći rang jer sam kao klinac trenirao u BSK. Pozdrav od čika-dedu zemljaka Momira iz Bujanovca.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *