Fudbaleri bujanovačkog BSK u petak podižu pehar šampiona Pčinjske lige: Dođite na stadion

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 12.  jun 2024. Pehar šampiona Pčinjske okružne lige za sezonu 23/24 fudbalerima bujanovačkog BSK biće dodeljen u petak (14. jun) na stadionu u Bujanovcu.

Iz kluba su pozvali prijatelje, navijače i simpatizere da dođu na svečanost i uveličaju proslavu povratka BSK-a u Zonu Jug posle jedne decenije.

-Bila bi nam izuzetna čast da prisustvujete u što većem broju dodeli pehara u ovom istorijskom trenutku za naš i vaš Fudbalski klub BSK Bujanovac – poručuju iz kluba.

Dodela pehara zakazana je za 19 časova.

BSK je plasman u Zonu Jug obezbedio prošle nedelje, kolo pre kraja sezone, pobedom od 1:0 u derbiju sa FK Trnovac.

BSK se vratio u Zonu Jug: Prvaci Pčinjske lige (foto&video)

U poslednjem kolu Bujanovčani su odigrali nerešeno na gostovanju u Pavlovcu (1:1), pa su sezonu završili sa 73 boda, odnosno samo jednim porazom i  remijem.

Bujanovački tim imao je najbolju odbranu u ligi, sa samo 20 primljenih golova, kojom je komandovao Braco Radojević, poznat i kao Tiago.

Radojević i Milić

U napadu su biriljirali Nikola Milić Kode, koji je najbolji strelac lige sa 37 postignutih golova, kao i Slavoljub Dimić Džulja, jedan od najzaslužnijih za sjajnu sezonu BSK i povratak u zonaško društvo.

Istog dana pehar će dobiti i petlići BSK – prvaci RIS 2 lige.

Petlići BSK najbolji u ligi (foto)

 

 

 




2 thoughts on “Fudbaleri bujanovačkog BSK u petak podižu pehar šampiona Pčinjske lige: Dođite na stadion

  1. moša

    Sve čestitke na ulasku u veći rang takmičenja fudbalerima mojim zemljacima. Zamoli bih portal Bujanovačkih da ako su u mogućnosti obave raspored utakmica. Ja sam rodom iz Bujanovca, ali sam na službi bio u Novom Sadu gde živim od 1988 god sada vojni penzioner od pre dve godine. U avgustu dolazim ili septembru u zavičaj pa bih odgledao neku utakmicu biću tu 10-tak dana, jer sam trenirao u BSK kao klinac i mine me želja da vidim naše plave. Puno pozdrava zemljaci moji i portalu od deda-čika-zemljak kako god Mošu iz Bujanovca po malo Novosadjanin. Živ zdravi da ste mi

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *