Mitrović uoči sastanka sa Pajazitijem: Vreme je da Bujanovac dobije multietničku vlast

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 1. jul 2024. Koalicija oko SNS odazvaće se pozivu koji su dobili danas od albanskog Fronta za promene, pobednika lokalnih izbora, na razgovore o novoj opštinskoj vlasti, potvrdio je našem portalu šef SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović. Spekulacije da naprednjaci neće da sklapaju većinu sa Grupom građana dr Dejan Stojanović Meče Mitrović nije želeo da komentariše.

-Nemam komentar na čaršijske priče, ne želim da govorim o tome – rekao je Mitrović.

Pajaziti: Još uvek bez bilo kakvog dogovora o većini, ali sve je moguće

Bujanovačke su ranije javile da se u javnosti spekuliše da bi novu vlast mogli da čine Front, Demokratska partija Nagipa Arifija, naprednjaci i GG dr Stojanovića, međutim jedan od lidera pobedničke liste Arber Pajaziti rekao je da razgovora o ovome nije bilo.

Mitrović takođe kaže da će sastanak sa predstavnicima Fronta za promene biti prvi ovakve vrste.

Sastanak je zakazan u sredu (3. jul) od 13 časova.

-Odazvaćemo se pozivu, da saslušamo stavove ove grupacije i iznesemo naše. Da vidimo kako i sa kim planiraju da formiraju većinu. Ja sam već rekao da lista „Aleksandar Vučić – Bujanovac sutra“ hoće da razgovara sa svima kako bi Bujanovac posle četiri godine monoetničke dobio multietničku vlast. Smatram da je takva vlast pravi i jedini put da opština krene napred – kaže on.

Insistirao je da se na sastanku u sredu neće pričati o podeli funkcija, već, kako je rekao, isključivo o konceptima upravljanja opštinom.

-Od toga zavisi kvalitet života građana, od ulične rasvete, kontejnera na ulicama, infrastrukturnih projekata, gradske deponije, svega ostalog, od najsitnijih do najvećih problema. Očekujemo da od sagovornika čujemo njihove planove i vidimo da li možemo da se uskladimo. O funkcijama bi mogli da pričamo posle svega toga, to nije prioritet – rekao je Mitrović.

Istakao je i da očekuje multietničku vlast i u opštini Preševo, kao što je od decembarskih izbora uspostavljena i u Medveđi.

Mitrović: Razgovaraćemo sa svima, Bujanovcu treba multietnička vlast




One thought on “Mitrović uoči sastanka sa Pajazitijem: Vreme je da Bujanovac dobije multietničku vlast

  1. časlav

    Ako Tužni udje sa Meče onda doktor je izgrao volju gradjana, jer gradjani Bujanovca nećev Tužnog ni pod razno, sve je uništio oni njegovi Vanja i Sašica mendjuška ponašaju se kao da su Akademici a zajedno sa Tužnog jedva višu školu imaju. Zato Doktore ne igraj se sa voljom naroda. Narod se ovde dosta pati i muči i hoće promene na bolje. Živi bili i veliki pozdrav za sve čitaoce Portala Bujanovačke!!! Tužni odlazi toliko od Čika Časlava!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *