Poznati parovi četvrtfinala turnira „Bimba 2024“

Bujanovac, 10. jul 2024. Četvrtfinalni mečevi turnira u malom fudbalu „Bimba Rakovac 2024“ odigraće se u četvrtak, 11. jula, u Rakovcu kod Bujanovca. Mečevi kreću od 19:30 časova. Polufinale je u petak, a finale u subotu.

Četvrtfinalni parovi su:

Jezerski sokolovi – Klenike (19:30 h)

Adria auto dama – Bimba Rakovac (20:20)

Zlatković 017 – Strong 017 (21: 10)

LLL trans – Iluzija bend 22h)

Polufinalne utakmice igraće se u petak od 21 sat, a finalna utakmica u subotu od 22 sata kada ćemo saznati ko je pobednik turnira.

Turnir „Bimba Rakovac“ se tradicionalno održava već 22 godine u čast tragično nastradalog Rakovčanina Saše Mladenovića Bimbe.

Organizaciju turnira je preuzelo novoformirano Udruženje građana „Ognjište zove“ iz ovog sela, uz Mesnu zajednicu Rakovac.

Generalni sponzor je kladionica, a prijatelj turnira je i ove godine Veterinarska stanica Bujanovac. Turnir je podržao i čuveni sportski komentator Aleksandar Stojanović.

Spremne su vredne nagrade za osvajače prva tri mesta, kao i za najboljeg golmana i igrača turnira.

Za pohvalu je i organizacioni odbor turnira, na čelu sa udruženjem građana „OGNJIŠTE ZOVE“ u saradnji sa Mesnom zajednicom na besprekornom zalaganju i organizaciji celog događaja, koji godinama unazad zadaje domaći zadatak ostalim organizatorima u okolini kako treba da izgleda jedan turnir.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *