NSP: Zbog saradnje sa SNS u Bujanovcu Saša Arsić isključen iz stranke

Objava SNP

Bujanovac, 18. Jul 2024.- Narodni pokret Srbije ((NSP) objavio je na platformi X (Tviter) da je Saša Arsić, šef odbora u Bujanovcu, isključen iz te stranke zbog sporazuma koji je danas potpisao o koaliciji u Bujanovcu u kojoj se nalaszi i SNS.

Sklopljen sporazum o multietničkoj vlasti na čelu sa Frontom za promene

Objavu NSP prenosimo u celini:

Kao što smo više puta jasno i nedvosmisleno rekli, Narodni pokret Srbije (NPS) spreman je da sarađuje sa svim organizacijama, političkim strankama i pojedincima koji su voljni da se bore za promenu ove korumpirane vlasti. Svesni da naši ljudi iz lokalnih odbora bolje znaju šta je najbolje za njihove lokalne zajednice, dajemo im slobodu u kreiranju lokalnih politika i sklapanju koalicija na lokalnom nivou.

Međutim, ono što je za NPS crvena linija to je bilo kakva saradnja sa Srpskom naprednom strankom, koja je oličenje kriminalne i uzurpatorske vlasti protiv čega se od osnivanja borimo. Sa žaljenjem konstatujemo da je iz tog razloga Saša Arsić, doskorašnji član našeg odbora u Bujanovcu, isključen iz Narodnog pokreta Srbije. Sve korake koje bude načinio na dalje čini u svoje sopstveno ime, a ne u ime naše organizacije. Našu stranku čine pojedinci iskreni u borbi za demokratsku i pravednu Srbiju i bez dileme tako će biti i u budućnosti.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *