Zakucao se u parkirana vozila, navodno zbog stršljena

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 29. jul 2024. Jedan vozač u Vranju izgubio je u ponedeljak ujutru kontrolu nad vozilom i zakucao se u parkirani automobil nakon što ga je navodno ubo stršljen.

Da je do saobraćajne nezgode došlo Bujanovačkim je potvrđeno u vranjskoj policiji, međutim, navode prolaznika i očevidaca oko uboda stršljena kao uzroka udesa u policiji nisu mogli da potvrde.

U policiji kažu da je do nezgode došlo oko 8:30 u ulici Partizanski put.

-Jedini povređen je vozač automobila koji je udario u parkirano vozilo i on se nalazi na PTO odeljenju vranjske bolnice gde mu je ukazana pomoć. Uviđaj će utvrditi kako je došlo do nezgode – kažu u policiji.

Po nepotvrđenim informacijama, vozač „golfa“ se Partizanskim putem kretao ka centru grada kada ga je ubo stršljen što je prozrokovalo da izgubi kontrolu nad autom i udari u parkirani „punto“ na suprotnoj strani kolovoza.

Da li je i „astra“ bila parkirana ili je vozač ovog automobila pokušao da izbegne sudar sa „golfom“ pa i on udario u „punto“ nije poznato.

 




One thought on “Zakucao se u parkirana vozila, navodno zbog stršljena

  1. Steva

    Sve ovo nije dobro, bogu hvala nema povređenih, ali taj ulica Partizanski put je katastrofalna, vozila isparkirana na sve strane, pešaci se kreću nebezbedno, eto zamislite da je neki pešak naišao a mora da se kreće van trotoara jer gospoda se parkira uz sami ivičnjaka kao i na trotororu. Apelujemo da se što brže interveniše i uredi bezbedano kretanje pešaka. Pozdrav

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *