Nekim građanima fali kućno vaspitanje (Video)

Bujanovac, 30. jul 2024. – Vredni komunalci od ranog jutra u utorak čiste trg od onoga što su noć pre toga ostavili sugrađani. Ovim vrednim ljudima, kojima kasne plate i rade sa opremom koja se koristila u prošlom veku, zaista treba odati priznanje, javljaju čitaoci Bujanovačkih uz video koji prati poruku a možete ga pogledati na kraju teksta.

Naše česte kritike na račun JP Komunalac tiču se isključivo dela menadžmenta ove firme, poglavito VD rukovodioca privremenog organa (narodski rečeno direktora) i njegovih doglavnika. a pre svega poslodavca i onoga ko ga je tu postavio.

Ako je činjenica da su u komunalnom smislu devastirali grad u poslednje 4 godine, takođe je tačno da je deo naših sugrađana iz kuća izašao bez osnovne kulture koja nalaže da se otpaci bacaju u kantu, a ako nje nema u blizini onda se skladište u neku kesicu ili se jednostavno u ruci odnesu do prvog mesta za odlaganje.

Ali, ne, kod naših ljudi koji vole da paradiraju korzoom ovo kao da ne važi. Ovde mislimo na sve, i one koji stalno žive u Bujanovcu, ali i one naše sugrađane koji rade u inostranstvu a leta provode u rodnom gradu.

Zbog toga trg svakog jutra više liči na smetlište nego na možda i jedinu gradsku oazu.

Otpaci od prazne ambalaže, dopola pojedena hrana i ostalo smeće je po celom trgu.

Zato Bujanovačke apeluju na sve one koji vole da veče provode ovde, da trg ostave bez svojih tragova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *