Dragan Milić, direktor KSC Mladost: Račun u milionskoj blokadi, nema tople vode, ali nećemo da kukamo

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 5. septembar 2024. U kakvom stanju je Kulturno-sportski centar “Mladost” zatekao novi v.d. direktor Dragan Milić pokazuje podatak o milionskoj blokadi računa ove ustanove. U sportskoj sali nema tople vode, kao ni adekvatnog osvetljenja.

-Glavni problem je što nam je račun blokiran od strane izvršitelja, po privatnoj tužbi, a vezano za događaj koji se desio pre 5-6 god. I sada radimo na tamo da pronađemo rešenje sa rukovodstvom Opštine – rekao je Milić za Bujanovačke u četvrtak.

Kako saznajemo, korisnik je tužio KSC “Mladost” i dobio spor jer se povredio na klizavom terenu sportske sale zbog prokišnjavanja krova, o čemu su Bujanovačke više puta pisale.

Sportska hala se raspada, sportisti i drugi korisnici potpisuju izjave da treniraju na sopstvenu odgovornost

-Pored toga, što se tehničkih stvari tiče, gorući problem je nefunkcionisanje sistema za toplu vodu u svlačionicama, što pojedini reflektori u sali ne rade, a bliže se takmičarske sezone za sve sportske klubove. Daćemo sve od sebe da to što pre rešimo i osposobimo – kaže Milić.

Po pitanju borja radnika, Milić kaže da je kolektiv u potpunosti popunjen po sistematizaciji radnih mesta koja je aktuelna.

-Ustanovi nedostaju sredstva za neka nova, dodatna ulaganja. Naravno da postoje i drugi problemi, ali nećemo da se žalimo nego ćemo svi “da zavrnemo rukave” I radimo na tome da svim sportistima, sportskim klubovima kao i ostalim građanima omogućimo pružanje najkvalitetnijih usluga, onako kako se to i očekuje od ovog prelepog objekta – naglasio je direktor.

Obećao je da će KSC “Mladost” biti ustanova za primer svima.

Milić je dužnost direktora preuzeo pre tri dana. Na čelo KSC „Mladost“ došao je kao kadar SNS.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *