Sportska hala se raspada, sportisti i drugi korisnici potpisuju izjave da treniraju na sopstvenu odgovornost

Bujanovac, 12. februar 2024. – Zbog stanja u kome se nalazi sportska hala Mladost u Bujanovcu sportski radnici, treneri i igrači potpisuju izjavu da „zbog prokišnjavanja krova na svoju odgovornost koriste prostor sportske hale i da u slučaju povrede KSC Mladost ne snosi nikakve posledice“.

Infrastrukturno i kadrovski je hala u haosu. Novac se koristi za upošljavanje radnika umesto za održavanje kapitalnog objekta koji je važan za grad. Ništa ne funkcioniše. Krov prokišnjava, koševi se zaglavljuju, parket je u haosu, nema tople vode, svlačionice su očajne, u teretani samo još fali šuga da se pojavi…pravi haos – kaže jedan od korisnika hale preko naše aplikacije Javi Bujanovačkim

Ulazite na sopstvenu odgovornost

On dodaje da se napolju oljuštio teren koji je plaćen 20.000 evra.

Direktora Sportskog centra „Mladost“ Nehata Aliuja nismo mogli da nađemo jer je, kako nezvanično saznajemo, na odmoru, a na naše pozive nije odgovarao.

Ovo nije prvi put da se bujanovački sportisti i rekreativci žale na, kako kažu, nikad gore uslove u sportskoj hali.

Sportska hala prokišnjava, u SC kažu da nema para za popravku krova

Bujanovačke su pre dve godine pisale o ovim istim problemima, odnosno o krovu koji prokišnjava na više mesta, o tome da je na terenu voda i da u hali nema grejanja.

-Imamo termine za fudbal bar jednom nedeljno i samo je pitanje dana kad će neko od nas završiti u gipsu. Prokišnjava krov i vode ima svuda, nikad nije bilo ovako loše – kazao je ranije jedan od rekreativaca.

Tadašnji direktor Sportskog centra „Mladost“ Fatmir Hasani kazao je za Bujanovačke da je svestan problema sa krovom, ali „da se tu malo može uraditi“.

-Sanacija krova bi mnogo koštala. Sportski centar nema novac da samostalno realizuje tako nešto. Krov prokišnjava na nekoliko mesta, godine čine svoje. Sa budžetom kojim mi raspolažemo ne možemo da uradimo ništa trajno – rekao je 2021. Hasani za Bujanovačke.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *