Lopardince: Dobili smo rasvetu, hvala načelnici Fazili

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 13. septembar 2024. Mesna zajednica Lopardince javno se zahvaljuje opštinskom Odeljenju za investicije i razvoj u Bujanovcu zato što je u najkraćem mogućem roku zamenjena rasveta na školskom igralištu u ovom selu. Sada je, kako kažu, sve spremno za humanitarni koncert koji će biti održan u petak, 20. septembra.

-U četvtak oko 12 sati smo podneli zahtev kod načelnice Fazile Azemović da se na školskom igralištu zamene kablovi i sijalice i ekipa je istog popodneva izašla na teren i završila posao, na čemu smo im neizmerno zahvalni – poručuju iz MZ Lopardince.

Zahtev su podneli, kako kažu, zato što rasvete nije bilo već duže vreme, a s obzirom na to da je počela školska godina trebalo je to da se sredi.

-Sada će sve biti kako treba i za humanitarni koncert koji će biti održan u petak upravo na školskom igralištu – dodaju iz MZ.

Lopardince šou: Stižu Mitar Mirić i Esad Plavi

Podsetimo, na humanitarnom koncertu, koji je u Lopardnicu zakazan za petak (20. septembar) od 18 sati, specijalni gosti biće Mitar Mirić i Esad Plavi, a pored njihposetioce će zabavljati i dvadesetak učesnika zabavnog šou programa „Nikad nije kasno“.

Koncet je prvobitno najavljivan za sredu (18. septembar), ali je zbog obaveza pojedinih izvođača pomeren za dva dana kasnije.

Prikupljena sredstva biće usmerena deci kojoj je pomoć najpotrebnija.




One thought on “Lopardince: Dobili smo rasvetu, hvala načelnici Fazili

  1. Миодраг

    Потрудите се да упамтите: није расвета, него осветљење. Злочин се расветљава, али не и село!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *