Esad Plavi i Mitar Mirić u petak pevaju u Lopardincu, vredne nagrade za publiku

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 17. septembar 2024. – Osim uživanja u nastupima zvezda večeri, Mitra Mirića i Esada Plavog, kao i dvadesetak učesnika zabavnog šou programa „Nikad nije kasno“, publika će na humanitarnom koncertu u Lopardincu (petak 20. septembar od 18h)  imati priliku da osvoji i brojne vredne nagrade na tomboli koju organizuje Mesna zajednica ovog bujanovačkog sela.

-Koncert smo prvobitno najavili za sredu, ali je zbog neodložnih obaveza pojedinih izvođača pomeren za petak. Izvinjavamo se svima koji nas zovu i rezervišu mesto za sredu, nadamo se da će razumeti, jer ne zavisi od nas. Sve ostaje isto, samo se pomera za dva dana – poručuju iz Mesne zajednice Lopardince.

Esad Plavi i Jasmin pevali 4 sata u Lopardincu i prikupili 205.000 dinara za malu Teodoru (Video)

Po prvi put u ovom selu biće organizovana tombola, svako od posetioca dobiće listić po simboličnoj ceni i učestvovaće u izvlačenju.

-Obezbedili smo preko 100 nagrada. Ručak za dvoje u više bujanovačkih restorana, poseta manastiru Tumane, piće u kafiću i još mnoge druge, a najvrednija je letovanje 5 dana za dve osobe u Albaniji – kažu u MZ.

Veselje noć pre svadbe od 100.000 u Lopardincu: Esad Plavi iznenađenje za mladoženju (foto&video)

Vredne nagrade obezbedili su mnogobrojni sponzori, a prikupljena sredstva biće usmerena za decu kojoj su najpotrebnija.




One thought on “Esad Plavi i Mitar Mirić u petak pevaju u Lopardincu, vredne nagrade za publiku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *