Ljiljance ponovo ima vodu posle pisanja Bujanovačkih

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 17. oktobar 2024. Posle pisanja Bujanovačkih dvadesetak domaćinstava u selu Ljiljance kod Bujanovca dobila su vodu, potvrdili su našem poratlu u  JP „Komunalac“, i meštani. Za razliku od prošlih vremena, Komunalac je odmah reagovao, rešio ovaj problem star dva meseca i omogućio Ljiljančanima normalno vodosnabdevanje.

-Problem je nastao zbog pumpe koja se pokvarila, ali sada je sve u redu, zamenjena je pre dva dana i celo selo sada ima vodu – rekao je za Bujanovačke radnik JP Komunalac koji dežura na buster stanici u Ljiljancu.

Da je vodosnabdevanje normalizovano potvrdili su nam i meštani.

Sada je sve u redu, od utorka imamo vodu i nadamo se da više neće nestajati – kaže naš sagovornik iz Ljiljanca.

Podsetimo, našem portalu javio se u petak meštanin Ljiljanca i zamolio nas da nadležnima prenesemo njihov zahtev da im se problem sa vodom reši, govoreći da su samo dobijali obećanja iz JP Komunalac, ali da je sve ostalo na tome.

-Pokvarila se pumpa pre mesec i po i još nisu u stanju da je reše, svaki dan nas lažu od danas za sutra. Prvo kažu da je poslata pumpa brzom poštom iz Inđije, posle nam kažu otišao tehnički direktor po nju, pa naručili novu, pa fali samo jedan deo koji sutra dolazi, pa otišao po pumpu vozač iz opštine, pa sutra obavezno dobijama vodu, i sve tako – napisao je meštanin Ljiljanca preko „Javi Bujanovačkim“.

Mi smo u ponedeljak kontaktirali nadležne u JP Komunalac, gde nam je rečeno da će u narednim danima problem sa pumpom biti rešen, što se i dogodilo.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *