EPS Vranje o rasveti u Srpskoj Kući: To je u nadležnosti Opštine Bujanovac

Bujanovac, 22. Oktobar 2024. (Foto ilustracija) – Ulična rasveta u selu Srpska Kuća kod Bujanovca u nadležnosti je lokalne samouprave, reagovali su iz Elektrodistribucije Vranje.

„Obaveštavamo vas da je javna rasveta u nadležnosti lokalnih samouprava. U konkretnom slučaju, u Srpskoj Kući ormarić za uličnu rasvetu izmešten je iz trafostanice, a pristup i održavanje je isključivo u nadležnosti opštine Bujanovac“, saopštili su iz Elektrodistribucije Vranje nakon objavljenog teksta na našem portalu o problemu sa uličnom rasvetom u ovom selu.

Deo Srpske Kuće bez uličnog osvetljenja, meštani traže da se problem reši

Podsetimo, ranije danas objavili smo apel meštana Srpske Kuće da im se problem sa uličnom rasvetom u selu reši.

-Skoro dve godine nema uličnog osvetljenja u jednom delu sela koji se snabdeva sa starog trafoa. To je glavni put prema Karadniku i dosta je prometan, tako da je stvarno sramota da je toliko dugo put neosvetljen. Molim vas ako možete da nam pomognete – napisao je meštanin Srpske Kuće.

Obraćali su se, kako kaže, opštinskom Odeljenju za investicije i razvoj, gde im je rečeno da je problem u Elektrodistribuciji.

-Rekli su nam da je do Elektrodistribucije, ali mi mislimo da nije do njih. Ne znamo kome treba da se obratimo i ko treba da preduzme nešto – dodaje naš sagovornik.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *