Najavljeno snižavanje cena: Biće manje i od akcijskih

Bujanovac, 26. avgust 2024. Do srede (28. avgust) biće objavljena lista proizvoda sa najboljim cenama za najvažnije proizvode koje će biti niže od akcijskih u trgovinskim lancima, najavio je predsednik države Aleksandar Vučić.

-Veoma sam srećan zbog velikog angažmana predsednika vlade Miloša Vučevića i ministra (trgovine Tomislava) Momirovića, i sa njima radi i moj kabinet i verujemo da će u ponedeljak, utorak, sredu, moći da se pojavi lista proizvoda koji će imati zaista najbolju cenu, nižu od akcijskih cena, sa ciljem da dodatno pomognemo ljudima“, rekao je Vučić, preneo je RTS.

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević najavio je ranije da će u narednih desetak dana Vlada, nakon razgovora sa predstavnicima trgovinskih lanaca, saopštiti konkretne mere za, kako je naveo, pravičnije cene najpotrebnijih životnih namirnica.

Vučević je dodao da država ne može i neće da ugrozi mogućnost trgovcima da rade, ističući da predstavnici devet kompanija koje su bile na sastanku zapošljavaju više od 50.000 ljudi.

Niže cene namirnica od srede




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *