Pomoćnik Arsić: Evo zašto sam pristupio naprednjacima

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 26. septembar 2024. (foto potpredsednik SNS Milošević i Arsić) – Pomoćnik predsednika opštine Bujanovac Stefan Arsić, sin odbornika Saše Arsića i unuk odbornika Stojanče Arsića, koalicionih partnera bujanovačkih naprednjaka, odnedavno je član Srpske napredne stranke (SNS), potvrdio je u četvrtak našem portalu.

-Učlanio sam se u SNS, jer sam video dobrobit Bujanovca u tome. Oni žele da pomognu Bujanovcu i takva organizacija treba i meni i svim građanima u našoj opštini. U poslednje vreme smo zajedno dovodili investitore koji žele da investiraju u Bujanovac, a biće još nekih dešavanja, tako da sa tim ljudima možemo sagraditi Bujanovac onako kako treba i pomoći u svemu što je potrebno – kaže Sefan Arsić. Dodao je da je učlanjenje u SNS njegov lični izbor.

Sin Saše Arsića novi pomoćnik predsednika opštine

Arsić prvobitno nije želeo da komentariše svoje učlanjenje u SNS, rekavši da je to njegova privatna stvar koju neće da je deli sa javnošću, izvinjavajući se što ne može da priča zbog, kako je rekao, stranke koja je ušla u kancelariju. Na našu konstataciju da je sada opštinski funkcioner obećao je da će nas nazvati kasnije.

Nakon toga je odlučio da ipak sa građanima podeli razloge zašto je postao član SNS i tom prilikom nam i poslao fotografiju koja je snimljena u trenutku njegovog pristupanja stranci.

Podsetimo, Stefan Arsić je postao pomoćnik predsednika opštine Arbera Pajazitija sredinom avgusta. Njegovo imenovanje deo je koalicionog sporazuma, po kome to mesto pripada listi „Promene sad, za naše selo za naš grad“ koju je predvodio Saša Arsić, jedini odbornik sa te liste.

NSP: Zbog saradnje sa SNS u Bujanovcu Saša Arsić isključen iz stranke

Stefan Arsić (1995) je apsolvent bujanovačkog Odeljenja Ekonomskog fakulteta Subotica i mesto pomoćnika mu je prvi posao. Dobio je ugovor na određeno vreme, do prestanka mandata predsednika opštine.

Nagip i Stojanča u klinču oko zapošljavanja Arsićeve ćerke




2 thoughts on “Pomoćnik Arsić: Evo zašto sam pristupio naprednjacima

  1. Milentije

    Ovi klenički Krkobabići se osiguravaju na svim frontovima..tata kod Aleksića,deda samostalac..unuka gurni u sns, ako neko propadne ovaj drugi ih vadi iz blata.
    Bravo.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *