Rukomet: BSK Heba bolja u derbiju dva bivša superligaša

Bujanovac, 14. oktobar 2024. Rukometaši bujanovačkog BSK Heba slavili su u nedelju pred svojim navijačima u derbiju protiv Kuršumlije 30:28. Za igrača utakmice proglašen je Bujanovčanin Sava Tašković koji je postigao osam golova.

Bujanovčani su u drugom kolu Prve lige (grupa B) osvojili prve bodove u novoj sezoni. Trijumf u susretu nekadašnjih superligaša potpuno je zaslužen i mnogo će značiti u nastavku takmičenja, rekao je Bujanovačkim u ponedeljak predsednik BSK Heba Zoran Milošević.

-U teškoj i neizvesnoj utakmici svi naši igrači su pružili maksimum. Praktično smo od starta bili u vođstvu i držali kontrolu, osim u 2-3 minuta drugog poluvremena. Očekujem da nastavimo u ovakvom pobedničkom ritmu – kaže Milošević.

U sastavu BSK Heba na ovoj utakmici bili su: Matija Menković (dva gola), Filip Manić, Andrej Stajić, Dušan Janjić (5 golova), Petar Stojmenović, kapiten Stefan Tašković (9 golova), Đorđe Tasić (3 gola), Sava Tašković (8 golova), Aleksandar Trajković, Nikola Pašić, Đokica Mitić, Miloš Nikolić, Ognjen Ilić i Đorđe Stajić (3 gola).

Milošević kaže da je cilj ove sezone sredina tabele.

RK BSK Heba: Uspešna sezona, sledeće da budemo još bolji

-Prošle smo prevazišli očekivanja i ostvarili odličan plasman, možda će i ove biti tako. Imamo pojačanje u stručnom štabu, pridružio nam se Vranjanac Davor Tasković, poznato ime u rukometu, koji će raditi u tandemu sa našim Goranom Taškovićem – kaže Milošević.

Dodao je i da je klub produžio saradnju sa Hebom za ovu sezonu.

U sledećem kolu Bujanovčani gostuju ekipi Niška Banja.

 

 

 




One thought on “Rukomet: BSK Heba bolja u derbiju dva bivša superligaša

  1. Noke BSK

    FUDBALU I RUKOMETU TREBA POMOĆI U BUJANOVCU!!! SAMO ZARD OPSTANKA OMLADINE, ZATO MOLI SE NAŠ MITROVIĆ DA UPUTI DOPIS KAKO BIH MINISTAR SPORTA POSETIO SPORTISTE I KLUBOVE U BUJANOVCU. POMOZITE DA OPSTANEMO I RAZVIJEMO SPORT.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *