TË RINJTË NGA PRESHEVA, BASHKË ME MOSHATARËT E TYRE TË QENDRËS SË PRANIMIT, SHOQËROHEN NË LIQENIN E RAHOVICËS

Bujanovaçke 26 maj 2022.

Bujanoc, Preshevë, 26 maj 2022 – Të rinjtë nga Presheva u shoqëruan me bashkëmoshatarët e tyre të vendosur aktualisht në Qendrën e pritjes, me rastin e Ditës botërore të kulturës.

Pikniku në brigjet e liqenit të Rahovicës është organizuar nga organizatat “Be Active 16” dhe “Indigo”, me mbështetjen e UNHCR-së.

“Të rinjtë e Qendrës së pritjes në Preshevës dhe komunitetit lokal patën rastin të diskutojnë hapur për tema të ndryshme, e veçanërisht të shkëmbjnë informacione për kulturën nga vijnë. E mbyllëm aktivitetin me mesazhin se jemi të gjithë nga kombësi dhe kultura të ndryshme, por të gjithë jemi njerëz dhe qeshim të gjithë njësoj”, thonë organizatorët.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *