fbpx

Kategorija: SHOQËRI

ÇERTIFIKATA KOVID: KËTO JANË KATËR MËNYRAT PËR TË QËNDRUAR NË KAFENE PAS ORËS 22.00

Bujanoc, 20. tetor 2021. – Shtabi i Krizave mori vendimin për futjen e Çertifikatave Kovid për hyrjen në objektet e hotelerisë, pas orës 10 të mbrëmjes. Siç...

KRYQI I KUQ NË BUJANOC GATI PAKOT PËR T’I NDIHMUAR MË TË RREZIKUARIT

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 14 tetor 2021. (foto nga arkivi) – Kryqi i Kuq ka përgatitur pako ushqimore dhe higjienike për 1170 familjet materialisht më...

DR MUSTAFA: DUHET VAKSINUAR SI KUNDËR GRIPIT SEZONAL ASHTU EDHE KUNDËR COVID – 19

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 13 tetor 2021. – Vaksinimi kundër gripit sezonal duhet të fillojë së shpejti, njoftojnë në Shtëpinë e shëndetit në Bujanoc, por...

AVOKATËT NË BUJANOC TË GATSHËM PËR GREVËN E RADHËS

  Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 06. tetor 2021 – Avokatët e Bujanocit janë duke pritur vendimin e Odës së Avokatëve të Serbisë për hyrjen në grevë në...

NË SHKOLLAT E BUJANOCIT PUNË PËR 40 PËRCJELLËS PERSONAL

Shkruan: D. Stoshiq   Bujanoc, 05. tetor 2021 – Dyzet qytetarë të Bujanocit u punësuan në shkolla dhe kopshte në komunën e Bujanocit, ku do të punojnë...

GJATË SHTATORIT NË SPITALIN E VRANJËS U REGJISTRUAN 40 TË VDEKUR NGA COVID – 19

Bujanoc, Vranjë, 04. tetor 2021 (Foto Južne vesti)– Si rezultat i infektimit me virusin Covid – 19 , gjatë shtatrit në Spitalin e Vranjës u shënuan 40...

VAKSINIMI: BUJANOCASIT KANË BESIM NË SHKENCË

Bujanoc, 30. shtator 2021 – Interesimi për vaksinimin në Bujanoc është i madh,ndërsa në baza ditore, rreth 40 persona vaksinohen me dozën e parë, ndërsa 20-25...

BUJANOCI MË NUK KA SHTIM NATYROR POZITIV , MË SHUMË VDEKJE SE LINDJE NË 2020-ën

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 30. shtator 2021 – Bujanoci më nuk është më në mesin e komunave në Serbi që kanë një shtim natyror pozitiv të popullësisë....

KËSHILLI NACIONAL KËRKON QË SHQIPTARËT NGA JUGU I SERBISË TË MOS PAGUAJNË TARGAT PROVUESE

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 23. shtator 2021 – Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve (KKSH) i dërgoi një kërkesë zyrtare Ministrisë së Punëve të Brendshme të...

COVID – 19 NË DY PARALELE NË SHKOLLËN “SVETI SAVA “, NË “SEZAI SURROI” MËSIMI PO ZHVILLOHET NORMALISHT

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 21. shtator 2021 – Për shkak të përkeqësimit të lehtë të situatës epidemiologjike në dy paralele në Shkollën e mesme...