MACJA E VOGËL E RËNË NGA RROTA E VETURËS, PRET QË DIKUSH TA MERRË NË SHTËPI

Bujanoc, 18. qershor 2024. Kotele e re ka një muaj që pret që dikush ta adoptojë. Një grua nga rruga Vojvoda Stepe në qendër të Bujanocit thotë se ditët i kalon para dyqanit të saj. Ajo thotë se aty është shfaqur kohët e fundit, pasi ka rënë nga një rrotë makine, por nuk e di se si ka qëndruar aty.
Bashkëbiseduesja jonë fton të gjithë ata që duan dhe mund ta adoptojnë ndërsa kafsha e vogël ndodhet në një butik përballë “Plavi Kamenit” në Vojvoda Stepe.
– Kotelja ra jashtë ndërsa makina ishte në lëvizje, është e vogël dhe shumë e përkëdhelur. Nuk e dimë nëse është në pronësi apo e braktisur. Nëse dikush e njeh apo dëshiron ta adoptoj, le ta dijë, nuk mund ta mbajmë gjatë këtu – thotë pronarja i butikut në rrugën Stepe Stepanoviq.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *