fbpx

Kategorija: ARGËTIM

VOGËLUSHJA NGA BUJANOCI SËRISH AKTRON NË TEATRIN E VRANJËS: FËMIJËT MË NUK FANTAZOJNË

Bujanoc, 12. dhjetor 2022. Aktorja e re nga Bujanoci, Sofija Arsiq, sërish në skenën e teatrit të Vranjës, këtë herë në shfaqjen “Aventurat e Cedric...

Në parkun e Bujanocit zhvillohet orë e artit figurativ me nxënësit fillorë (VIDEO)

Luturije Limani Ameti Bujanoc, 24 maj 2021. – Sot, në parkun e qytetit të Bujanocit, arsimtarja e Artit Figurativ, Leoneta Abdyli ka zhvilluar orën e kursit me...

SI TË VISHEMI, KOLEKSIONET: PRANVERË-VERË

skruan: Lumturije Limani Ameti Bujanoc, 21.5.2021.- Ende pa hyrë mirë stina e pranverës, kurioziteti na shtyn që tëdimë se cilat janë trendet e verës për të...

Fotografi Kosovarë me Ekspozit në Bujanoc

Bujanoc, 17.5.2021.- Në sheshin e qytetit në Bujanoc, janë ekspozuar disa fotigrafi të realizuara nga fotigrafi Kosovarë Arian Mavriqi. Kjo Ekspozitë po tregon...

FRYMA KULINARIKE DHE HEDONIZMIT GASTRONOMIK NGA BUJANOCI

Shkruan: N. Stevanoviq  Bujanoc, 12 gusht 2020 Bojan Mitic, profesor i gatimit në Shkollën e Mesme “Shën Sava” në Bujanoc, dhe kolegu i tij Stefan...

ANGJELLA KA XHIRUAR VIDEO KLIP NË BUJANOC, VOTONI PËR BASHKËQYTETAREN TONË (VIDEO)

Bujanoc, 27 korrik 2020 – Angjela Dukadinoviq nga Bujanovac, një vajzë me një zë magjik, regjistroi një video muzikore, ngjarja e së cilës zhvillohet në...