Pajaziti: Hvala OVPMB

Pajaziti je kritikovao albansku političku elitu rečima da ih je povukla pohlepa za moć, i da zbog ličnih interesa nisu uspeli da iskoriste činjenicu što od 2002. imaju većinu u bujanovačkom parlamentu

BUJANOVAC, 26. decembar 2016. (foto Lugina lajm)Izražavamo zahvalnost pripadnicima OVPMB na inicijativi koju su preuzeli – rekao je Arben Pajaziti posle osnivanja Inicijativnog odbora Alternative za promene u nedelju uveče u Bujanovcu, a prenosi portal Titulli.com.

Pajaziti je kritikovao albansku političku elitu rečima da ih je povukla pohlepa za moć, i da zbog ličnih interesa nisu uspeli da iskoriste činjenicu što od 2002. imaju većinu u bujanovačkom parlamentu.

Politički subjekti reč „reforma“ koriste samo kao retoriku – rekao je Pajaziti i dodao da su počeli da ih napuštaju i međunarodni prijatelji.

 

Kako su Bujanovačke već pisale, Pajaziti, nekadašnji šef kabineta Nagipa Arifija dok je ovaj bio predsednik opštine, od sada će voditi odbor stranke Šćiprima Arifija, predsednika Preševa, koji je prisustvovao skupu u Bujanovcu.

-Poput Preševa, i Bujanovac kreće putem prosperiteta, putem koji karakteriše promena političkog mentaliteta – rekao je Šćiprim Arifi.

Prema pisanju portala Titulli.com, Šćiprim Arifi je rekao da će bujanovački odbor biti autonoman u odlučivanju, osim kada je reč o nacionalnim pitanjima o kojima će biti u koordinaciji sa centralom.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *