fbpx

Musliju odgovara Mitroviću: Vaša mržnja prema meni me motiviše

Ja nisam faktor destabilizacije, samo tražim mir koji se postiže uzajamnim prihvatanjem kulture, identiteta, a ne negiranjem našeg identiteta i naših prava, kojeg tražite da se odreknemo. To nikada nećete moći da očekujete i nemojte da zaboravite da nije mali broj onih koji misle kao ja

BUJANOVAC, 11. jul 2017. –Za mene je jedino važno da ću uvek biti na suprotnoj strani od vas i vašeg šefa. Gde god da budem, na vlasti ili u opoziciji, u politici ili van nje, dizaću glas za prava moje zemlje i mog naroda. Vaša mržnja prema meni me uopšte ne obeshrabruje već me motiviše.

Ovako je reagovao Jonuz Musliju, predsednik SO Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca, na izjavu narodnog poslanika, odbornika i predsednika bujanovačkog OO SNS Nenada Mitrovića, koji je za Bujanovačke IZJAVIO da će podržati svaku inicijativu koja bi dovela do smene Muslijua sa svih funkcija.

b

U pismu objavljenom na veb stranici Pokreta za demokratski progres (PDP), čiji je lider, Musliju naglašava da on nikako nije faktor nestabilnosti u regionu:

-Ja nisam faktor destabilizacije, samo tražim mir koji se postiže uzajamnim prihvatanjem kulture, identiteta, a ne negiranjem našeg identiteta i naših prava, kojeg tražite da se odreknemo. To nikada nećete moći da očekujete i nemojte da zaboravite da nije mali broj onih koji misle kao ja. Njih ne možete ni da potkupite, ni da obeshrabrite – stoji u Muslijuovom pismu, objavljenom na stranici PDP.

 
3 thoughts on “Musliju odgovara Mitroviću: Vaša mržnja prema meni me motiviše

  1. Nenad Zafirović

    Niko u Srbiji ne negira ničiji identitet, kulturu ili pravo. Ovde je na sceni nametanje, na brutalan način, ekspanzionističkih težnji uvijenih u „oblandu“ nekakvih ugrožavanja prava, negiranja identiteta i drugo. Čista zloupotreba u marketinške i dnevno političke svrhe… Ovako se ne gradi mir i ne diže glas za zemlju i narod, kako je navedeno.

    Reply
  2. Nenad Zafirović

    Niko u Srbiji ne negira ničiji identitet, kulturu ili pravo. Ovde je na sceni nametanje, na brutalan način ekspanzionističkih težnji uvijenih u „oblandu“ nekakvih ugrožavanja prava, negiranje identiteta i drugo.Čista zloupotreba u marketinške i dnevno političke svrhe… Ovako se ne gradi mir i ne diže glas za zemlju i narod, kako je navedeno.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.