Policijsko-inspekcijska akcija u vranjskim lokalima

Posle zajedničke akcije gradskih inspekcijskih službi i policije, protiv vlasnika kluba Drama, u kome je prošlog vikenda u pucnjavi ranjena jedna osoba, biće podnete prekršajna prijava

BUJANOVAC, VRANJE, 25. juli 2017. – Po nalogu Bobana Antanasijevića, načelnika Inspekcijskih službi vranjske Gradske uprave, u noći između subote i nedelje, u saradnji sa Policijskom upravom, izvršena je „pojačana inspekcijska kontrola“ pojedinih lokala.

Image-1 (1)

Spisak i mere

Kontrola je obavljena od 23 do 02 časa tokom koje su utvrđene brojne nepravilnosti.

Antanasijvić  je za Bujanovačke izjavio da se te nepravilnosti najčešće odnose na buku, poštovanje radnog vremena i trajanje živog muzičkog programa.

Antanasijević je dodao da i utvrđeno, međutim, i da u nekim od pet kontrolisanih lokala, nisu utvrđene nepravilnosti.

Prema saznanjima Bujanovačkih, protiv vlasnika kluba Drama, u kome je prošlog vikenda u pucnjavi ranjena jedna osoba, biće podneta prekršajna prijava zbog prekoračenja vremena muzičkog programa, ali i zbog toga što nije, po ranijem inspekcijskom nalogu, obezbedio merenje buke.

Inspekcija je, posle kontrole, dala nalog za pokretanje prekršajnog postupka i protiv vlasnika lokala „Dvor“, „Kod Ćopu i Losa“, i „Montplus 2“, zbog buke i prekoračenja muzičkog programa.

Od kontrolisanih lokala, nepravilnosti nisu utvrđene u „Tri lepe“ i „Alessandro cafe“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *