Božinjevčani traže pomoć od VUČIĆA

Božinjevčani podsećaju da su u selima ovog kraja SNS i Vučeić ubedljivo pobedili na izborima

BUJANOVAC, 17. avgust 2017.Meštane sela Božinjevac zadesiće sudbina slična onoj koju su pre nekih mesec dana doživeli meštani sela Levosoje, pišu naši stalni čitaoci reporteri iz ovog kraja.

Naime, kako navodi on, glavni put koji vodi prema Bujanovcu preseca Koridor 10 i uskoro će biti zatvoren za saobraćaj zbog izgradnje deonice Srpska kuća Levosoje, a da pritom alternativni put, odnosno „Govedarski most“ kod Jugokopa još nije završen i nije  u funkciji.

most

Nadležni su obećali da će biti gotov do oktobra: Novi Govedarski most

„Božinjevčani, da bi stigli u Bujanovac, biće primorani da kruže kroz Levosoje i da se ilegalno uključuju na postojeći autoput E75“, pišu čitaoci Bujanovačkih.

Izglasali smo vas i sad je red da rešavate probleme svog naroda“, saglasni su Božnjevčani

Imaju još jednu, težu i dužu mogućnost, da kruže kroz Žuželjicu, Ljiljance, Žbevac, Ristovac i Davidovac da bi stigli u Bujanovac.

Nezadovoljstvo meštana zbog ovakvog razvoja situacije je vidljivo na svakom koraku, a Bujanovačke su već pisale da neki roditelji upozoravaju kako neće dozvoliti deci da od 1. septembra krenu u školu u Levosoje ukoliko se ne omogući bezbedan prelazak autoputa.

„Ne shvatamo da neko u 21. veku može da se na taj način igra sa sudbinom naroda“, pišu Božinjevčani, koji  apeluju na republičku vlast i SNS da reaguju.

Podsećamo da je vladajuća SNS u Božiljevcu i okolini odnela ubeljivu povedu na republičkim izborima, a da je Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima bio prvi bez premca.

Izglasali smo vas i sad je red da rešavate probleme svog naroda“, saglasni su Božnjevčani.

Oni, međutim, tvrde da se na njihove pozive za pomoću niko ne odaziva.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *