Levosoje: Zašto kasne radovi na školskoj sali

I pored obećanja da će đake u novoj školskoj godini sačekati i nova sala, do toga neće doći, a upućeni tvrde da su odgovorni za to…

BUJANOVAC, 21. avgust 2017. – Radovi na izgradnji fiskulturne sale u OŠ „vuk Karadžić“ u Levosoju su stopirani jer dvadesetak dana na gradilištu nema nikakvih aktivnosti, javlja nam naš čitalac reporter iz tog sela, odlično upućen u dešavanja u školi, koji prilaže i naslovnu fotografiju sa gradilišta slikanu tokom vikenda.

Radovi na školi počeli su 8. novembra 2016, rok za njihov završetak bio je 270 dana, a planirano je da đaci dobiju salu za fizičko na početku ove školske godine.

Od toga, međutim, izgleda da neće biti ništa.

levosoje sala

nastavak radova posle zimske pauze

Naš sagovornik podseća da je rok za završetak radova 270 dana 28. avgust 2017 po sistemu ključ u ruke.

„Po svemu sudeći daleko smo i od krova, a kamo li ključ u ruke.
Jedva da je završena i trećina.
Mališani iz okolnih sela koji pohađaju školu u Levosoju na prve časove fizičkog u novoj fiskulturnoj sali moraće da pričekaju do daljnjeg“, navodi naš sagovornik.

On dodaje da razloge za kašnjenje treba tražiti kod nadležnog Ministarstva prosvete i izvođača GP „Tončev gradnja“ koje je i izvođač radova.

„Radnicima kasne zarade, nezadovoljni su jer im se duguju dnevnice i zato neće biti čudno ako uskoro stupe u štrajk“, tvrdi naš sagovornik.

Bujanovačke u toku dana očekuju odgovor od direktora škole.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *