Zafiroivić: Kao direktor Bivode, dobio sam poziv za unutrašnji dijalog

Iz kabineta predsednika Vučića upućeno je cirkularno pismo svim relevantnim institucijama u zemlji, od Privredne komore Srbije (PKS) do SANU, kao poziv za učešće u unutrašnjem dijalogu

BUJANOVAC, 7. decembar 2017.„Kao direktor jednog privrednog subjekta, i ja sam dobio poziv da sledećeg utorka, 13. decembra, u Beogradu učestvujem u unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji, a na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića“.

Ovako u izjavi za Bujanovačke reaguje Nenad Zafirović, direktor Bivode, na našu vest da je Nedžat Behljulji, privrednik iz Bujanovca, jedini Albanac koji je dobio poziv iz Vučićevog kabineta za učešće u dijalogu.

Iz kabineta predsednika Vučića upućeno je cirkularno pismo svim relevantnim institucijama u zemlji, od Privredne komore Srbije (PKS) do SANU, kao poziv za učešće u unutrašnjem dijalogu, objašnjava Zafirović.

Prema njegovim rečima, iz PKS je poziv stigao i na njegovo ime kao direktora jednog privrednog subjekta.

Pretprosavljam da je iz PKS poziv stigao u još firmi iz Bujanovca, kaže Zafirović.

Ljurzim Rašiti, predstavnik PKS u Bujanovcu za naš portal je izjavio kako preko njegove kancelarije iz centrale PKS nije stigao ni jedan poziv:

U petak ću da znam više detalja o ovome, odnosno koje firme su iz Bujanovca pozvane od strane PKS za učešće u dijalogu, rekao je Rašiti.  




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *