fbpx

Sajam pčelarstva, zbog velikog interesovanja, ipak u Sportskoj hali

Pored pčelara i proizvođača opreme, meda i pčelinjih proizvoda iz Srbije, očekuje se učešće njihovih kolega iz Makedonije, Bugarske, Albanije i Kosova: Mitić

BUJANOVAC, 21. februar 2018 –  Prodajna izložba pčelarske opreme i pčelinjih proizvoda, kao i 3. Međunarodni stručni seminar pčelarstva „ Pčela ne poznaje granice“, ipak će biti održan u Sporskom centru “Mladost” u Bujanovcu, potvrdio je “Bujanovačkim”, Zarije Mitić, predsednik UP “Polen 2012”, koje u saradnji sa UP “Apikula”, 24. februara organizuje ovaj, za pčelare, značajan događaj.

  • Više nema dileme da li će mesto održavanja biti Dom kulture ili Sportski centar. Zbog najavljenog učešća većeg broja izlagača, opredelili smo se za veći prostor, Sportsku halu. Pored izložbenog dela imaćemo i dovoljno mesta za održavanje  stručnog seminara, koji je će za zainteresovane pčelare biti organizovan od 11 do 13 časova. Predavači su dr Rodoljub Živadinović, predsednik Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) i dr  Novko Velkov iz Pirota. Otvaranje izložbe pčelarske opreme, meda i ostalih pčelinjih proizvoda, predviđeno je u 10 časova. Posetioci će moći da obilaze prodajne  štandove do zatvaranja izložbe, do 17 časova – kaže Mitić, uz napomenu da je učešće, do sada, potvrdilo 25 izlagača.

Pored pčelara i proizvođača opreme, meda i pčelinjih proizvoda iz Srbije, očekuje se učešće njihovih kolega iz Makedonije, Bugarske, Albanije i Kosova.

Manifestacija u bujanovačkom SC “Mladost” biće održana uz podršku lokalne samouprave i Turističke organizacije Bujanovac.

 

 

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.