Mitrović Salihiju: Iz fotelje se loše vidi

BUJANOVAC, 23. februar 2018. – Narodni poslanik i šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović kaže da se danas susreo sa radnicima Gumoplastike u centru Bujanovca, reagujući tako na izjavu Rahima Salihija, šefa kabineta predsednika opštine Bujanovac, koji mu je poručio da je bolje da izađe pred radnike nego pred medije.

Danas sam se, bez prisustva medija, obratio radnicima na trgu, zamolio ih da sastanak organizuju u fabričkom krugu i da sam spreman da odem u fabriku i razgovaram sa njima jer smatram da ulica nije mesto za razgovor, kaže Mitrović u reakciji poslatoj Bujanovačkim.

Salihi je, dodaje Mitrović, čovek koji „sa Kamberijem zamajava naše sugrađane“:

Rahim je čovek koji ne priča istinu jer on iz kabineta i udobne fotelje u koju je smešten nije mogao da vidi da li sam razgovarao sa radnicima ili nisam. A da je čovek koji zajedno sa Šaipom Kamberijem zamajava naše građane i pričaju neistinu dokazaću narednih dana konkretnim dokumentom koji ću dostaviti vašoj redakciji, kaže Mitrović.

On naglašava da se ne plaši razgovora sa radnicima:

-Pružio sam im podršku koju su tražili od mene u vezi izrade socijalnog programa, iako je moj stav i tada bio, a i sada je da socijalni program nije rešenje njihovih problema, navodi Mitrović.

On tvrdi da je današnji protest radnika Gumoplatike u centru Bujanovca, gde su razgovarali sa predsednikom opštine Šaipom Kamberijem i njegivim zamenikom Stojančom Arsićem, ispolitizovan:

Danas smo imali prilike da vidimo ko stoji iza organizacije štrajka radnika Gumplastike, štrajkački odbor je obmanuo radnike politizacijom celog događaja, tvrdi Mitrović.

On svoje reči potkrepljuje obraćanjem radnicima vođe protesta Slavoljuba Ristića, koji možete videti OVDE na FB stranici Bujanovačkih:

Na snimku se vidi gde Slavoljub Ristić priznaje gde je bio i sa kim je digovarao današnji štrajk.

 

 




One thought on “Mitrović Salihiju: Iz fotelje se loše vidi

  1. anonimus iz okoline novog Kumovreca - Sveta Petke

    Veoma je jadno zloupotrebljavati muku napaćenih radnika Gumoplastike, kao i današnji njihov štrajk zarad jeftinih političkih poena. Mogu razumeti albanske političke predstavnike, jer njima nesloga kod srpskog stanovništva odgovara. Ne mogu da razumem druga Arsić dr. Stojančeta dvadeset i jače godina je na vlasti u Bujanovcu, a problem Gumoplastike datira jos iz 1998. godine, kada je dotični bio predsednik opštine a ako se ne varam. Zbog čega za svojih dvadeset+ godina na vlasti nije rešio problem zvani Gumoplastika, koji se nalazi u lokalnoj samoupravi u kojoj je na vlasti.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *