Pretnje uredniku Bujanovačkih: Dečko, imaš li ti M…

Prepiska na nivou

BUJANOVAC, 21. maj 2018.– Posle nekoliko tekstova o uzurpaciji zelenih javnih površina u centu Bujanovca, na kojima su vlasnici kafića na trgu instalirali bašte, kao i popločavanja Ulice Josifa Janjića ispred jednog restorana, na Fejsbuk stranicu Bujanovačkih stigla je zanimljiva poruka koju redakcija tumači kao preteću.

Izvesni Danii M. Isufi, na čijem se profilu vidi da radi u Chanel Cafe&Shisha Bar, koji se naklazi na trgu u Bujanovcu, gde i živi, poslao je u ponedeljak (21. maja 2018, u 13:05 sati) na zvaničnu FB stranicu Bujanovačkih poruku sleće sadržine:

„Imas li ti muda da kazes ko si?“

Nikola Lazić, urednik portala Bujanovačke odgovorio je da se ne krije, ali da ga zanima zbog čega ga ovo pita. Usledila je još jedna poruka:

„Nije da te interesuje razlog nego nemas muda decko“.

Na dalje Lazićevo insistiranje da objasni razloge i motive ovakve komunikacije, do sada (ponedeljak, 21. maj, 15:30) nije stigao odgovor.

Bujanovačke su ove poruke prijavile nadležnim organima.

 

 




2 thoughts on “Pretnje uredniku Bujanovačkih: Dečko, imaš li ti M…

  1. Цецко

    Пре неку годину исто је покушано да се преко викенда напреви кафић у парку, али нашом интервенцијом код ПС то је спречено. То је било у петак да би у понедељак дотични био ухапшен због дроге.

    Reply
  2. Deda Mraz

    Ko će to da sruši, još ima da postave kafić na sred šetališta,kod fontane na primer, ovde sve može kad su u pitanju Albanci.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *