Pomozimo PETRI IZ SURDULICE da pobedi tumor

BUJANOVAC, SURDULICA, 26. jul 2018. (foto: Fondacija Podrži život) – Petra Petrović je rođena 13.avgusta 2012. godine u Surdulici, a kada je imala tri godine, roditelji su primetili da se kod nje pojavljuju tamni podočnjaci, bledilo lica i da se dete žali na konstantan umor.

„Analizom krvne slike, lekari su joj dijagnostikovali tumor na nadbubrežnoj žlezdi, koji joj je operativno odstranjen juna 2015. godine na klinici u Nišu“.

Tokom 2017. godine, Petri su utvrđeni tumori na bešici, koji je dva puta operisala i tumori na materici i debelom crevu, koji su takođe odstranjeni u Klinici „Acibadem“ u Istanbulu.

Petra je imala četiri ciklusa hemoterapija, a predstoji joj transplantacija koštane srži od srodnog davaoca, njenog brata.

„Za transplantaciju koštane srži i nastavak hemoterapija u Klinici „Acibadem“ u Istanbulu, Petri i njenim roditeljima je potreban iznos između 250 i 300 hiljada evra“ – navodi se na sajtu Fondacije Podrži život.

Pomozimo Petri da dobije ovu najvažniju bitku i nadjača tešku bolest slanjem SMS poruke (potrebno je uneti proizvoljni karakter) na 5757 (100 dinara) i uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Sredstva se prikupljaju preko Fondacije Podrži život.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *