Rahim Salihi: Građani u Bujanovcu bave se svojim problemima

BUJANOVAC, 9. avgust 2018. – Šef kabineta predsednika opštine Bujanovac Rahim Salihi rekao je za Betu da je u iščekivanju početka pregovora u Briselu i toga šta će oni doneti situacija u Bujanovcu mirna, kao i da nema bilo kakve napetosti među albanskim, kao ni među srpskim stanovništvom.

„Građani su svesni da se radi o visokoj politici na koju oni ne mogu da utiču. Sigurno je da prate situaciju i da ih zanima, ali nema nikakve uzbune i svako se bavi svakodnevnim poslovima. Ono što jeste izazvalo uznemirenost je povećano prisustvo pripadnika Žandarmerije, koji nisu u svojim bazama već na ulicama, a pre dva dana su i kontrolisali saobraćaj na ulazu u Veliki Trnovac“, kazao je Salihi.
One thought on “Rahim Salihi: Građani u Bujanovcu bave se svojim problemima

  1. Laki

    Zamislite da su saobracaj kontrolisali pripadnici u crnom UCMPB e tada nebi bilo nista uznemiravajuce, kao ranije i to bas na ulazak u V.Trnovac. e to je sve okej. Tada se deca ne bi bojala ljudih u crnom, a u to vreme kad bi videla naseg vojnika ili policajca e onda su se strasno bojala. Sramota je sta sve izjavljuju i traze a narocito kad kazu da su diskraminisani a neznaju kako to izgleda i sta znaci.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *