KK PLAY 017: Dabetić karijeru nastavlja u Italiji

BUJANOVAC, 13. januar 2019. (foto FB Nenad Stajić) – Još jedan od izdanaka Košarkaškog kluba Play 017 iz Bujanovca nastaviće karijeru u inostranstvu!

Super talentovani Danilo Dabetić u ponedeljak putuje u Italiju, tačnije u grad Piombino i tamošnju košarkašku akademiju. Ovde se, međutim, neće zadržati dugo jer prema rečima njegovog trenera Nenada Stajića, predsednika KK Play 017, do kraja sezone, kada se kompletira dokumentacija, Dabetić bi trebalo da postane član Košarkaškog kluba Breša.

– Što se uslova tiče, Danilo će na akademiji dobiti hranu, smeštaj, besplatno školovanje, zdravstveno osiguranje, sportsku opremu, dve karte godišnje za dolazak i povratak, a prelaskom u Brešu dobiće i stipendiju, kaže Stajić.

Dabetić igra na poziciji pleja i beka šutera.

-Do transfera je došlo zahvaljujući mom poznanstvu s ljudima koji se bave transferima igrača. Isti čovek koji je Almira avgusta meseca odveo u Bassano, sad vodi Danila, pojašnjava Stajić.

Podsetimo da je Almir Asani, dečak iz Bujanovca, posle KK Play 017 poneo dres italijinskog kluba OXYGEN ORAGNGE 1 BASKET, grad Bassano Del Grapa.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *